Over ons

Frederique is in 2010 gestart als dochteronderneming van Slagerij van der Zalm uit Oegstgeest en is vernoemd naar Frits (Frederikus) van der Zalm, 3e generatie van de familieonderneming. Al meer dan 90 jaar wordt in Oegstgeest door Van der Zalm gestreefd naar continuïteit, originaliteit en vooral kwaliteit. Dat geldt ook voor alle producten die worden geproduceerd door Frederique. Geheime recepturen zijn van vader op zoon overgedragen en vormen de kern van de lekkerste gerechten bij Frederique.

‘Wij willen de mensen alleen maar topproducten aanbieden’, was het motto van Do van der Zalm, 2e generatie. Geïnspireerd door de normen en waarden van zijn familie heeft de jonge ondernemer Coen van der Zalm (4e generatie) zijn winkelformule Frederique op poten gezet. Tevens heeft hij ervoor gekozen om de eerste winkel in Amsterdam te lanceren.

In september 2017 is Traiteur Frederique in Amsterdam overgedragen aan Safano Cotino en Jasper Korse, twee Amsterdammers die het concept van Frederique met hun kennis en ervaring verder zullen perfectioneren en nog sterker op de kaart in Amsterdam willen zetten.